De VELUX buitenzonwering zorgt voor een uitstekende bescherming tegen de warmte door de zonnestralen te onderscheppen voordat ze de ruit bereiken. De buitenzonwering werkt ook als het dakvenster geopend is, zodat u kunt genieten van een onbelemmerd uitzicht.

  

De eigenschappen van buitenzonweringen:

  • De buitenzonwering zit gemonteerd onder de afdekkap van de gootstukken, waardoor zij in de winter goed beschermt zit tegen allerlei weersomstandigheden.

  • De Buitenzonwering volgt automatisch de lijn van het dakvenster en integreert zo op natuurlijke wijze met het dak.

  • De handmatige bediende buitenzonwering wordt vastgezet achter twee bevestigingshaakjes aan de onderzijde van het dakvenster.

Bedieningssystemen:

De buitenzonwering is eenvoudig met de hand te bedienen. Een koordbediening of elektrische bediening is echter ook leverbaar. De dakvensteropening wordt hierbij niet belemmerd, waardoor het dakvenster nog steeds 180º getuimeld kan worden.

MHL

Handbediende buitenzonwering geschikt voor alle VELUX dakvensters.

MAL

Koordbediende buitenzonwering geschikt voor alle VELUX dakvensters.

MML

Elektrisch bediende buitenzonwering geschikt voor alle VELUX dakvensters. LET OP!!! Elektrisch bedienbare buitenzonwering worden geleverd exclusief bedieningssysteem. Bij VELUX dakvensters type GGL en GGU INTEGRA™ is echter geen bedieningssysteem vereist.