RFL 

Rolgordijn met zijgeleiding geschikt voor alle VELUX dakvensters met uitzondering van VELUX
dakvensters type GGU en GPU EVERfinish® met een 3-cijferige maatcodering (b.v. GGU 304).

RSL

Dit rolgordijn is voorzien van een motor werkend op zonne/licht-energie. Draadloos op afstand bedienbaar en  geschikt voor alle VELUX dakvensters met uitzondering van VELUX dakvensters type GGU en GPU EVERfinish® met een 3-cijferige maatcodering (b.v. GGU 304).

RML

Elektrisch bediend rolgordijn met zijgeleiding geschikt voor alle VELUX dakvensters met uitzondering van VELUX dakvensters type GGU en GPU EVERfinish® met een 3-cijferige maatcodering (b.v. GGU 304). LET OP!!! Elektrisch bedienbare rolgordijnen worden geleverd exclusief bedieningssysteem. Bij VELUX dakvensters type GGL en GGU INTEGRA™ is echter geen bedieningssysteem vereist.

RFU

Rolgordijn met zijgeleiding alleen geschikt voor VELUX dakvensters type GGU en GPU EVERfinish met een 3-cijferige maatcodering (b.v. GGU 304).

RHL

Rolgordijn met bevestigingshaakjes geschikt voor alle VELUX dakvensters met uitzondering van VELUX dakvensters type GGU en GPU EVERfinish® met een 3-cijferige maatcodering (b.v. GGU 304). Kleuren zijn beperkt beschikbaar.

RFU

Rolgordijn met bevestigingshaakjes alleen geschikt voor VELUX dakvensters type GGU en GPU EVERfinish met een 3-cijferige maatcodering (b.v. GGU 304).