DE BESTE WARMTEWERING

Glas heeft behalve zeer veel positieve eigenschappen de soms nare eigenschap om een broeikaseffect in uw huis te veroorzaken. Dit kan in de winter zeer prettig zijn maar kan in de zomer tot slapeloze nachten leiden.
De beste warmtewering verkrijgt u als u een zonwering aan de buitenzijde van het venster toepast. Bij binnenzonwering komt de warmte immers toch door het glas en hoopt de warmte zich op tussen het glas en het zonweringsproduct aan de binnenzijde, waardoor u toestaat de warmte toch binnen te laten komen. Dit kunt u voorkomen door op de VELUX dakvensters een buitenzonwering (screen) of een rolluik toe te passen.

Rolluiken

VELUX rolluiken zorgen voor optimale bescherming tegen zonnewarmte en effectieve verduistering, verminderen lawaai van regen en hagel en isoleren extra tegen warmteverlies in de winter. Het VELUX rolluik past zowel op nieuwe als bestaande VELUX dakvensters en is nu ook verkrijgbaar aangestuurd door zonne-energie.

De eigenschappen van rolluiken

Het VELUX rolluik is vervaardigd van sterk aluminium en is ontworpen om zowel soepel te integreren met het VELUX dakvenster als met de dakconstructie. Het VELUX rolluik is zowel elektrisch als met een stangbediening verkrijgbaar.

Rolluik op zonne-energie type SSL 

  • Aan de buitenzijde van de cassette is een zonnepaneel bevestigd die het zonlicht opvangt en zo de batterij van stroom voorziet.
  • De zijprofielen van het rolluik liggen niet op maar naast het dakvenster, waardoor een rolluik geen belemmering vormt voor de functionaliteit van het dakvenster.

SCL

Stangbediend rolluik geschikt voor alle VELUX dakvensters.

SSL

Rolluik op zonne-energie geschikt voor alle VELUX dakvensters.

SML

Elektrisch bediend rolluik geschikt voor alle VELUX dakvensters.  

 

LET OP!!! Elektrisch bedienbare rolluiken worden geleverd exclusiefbedieningssysteem. Bij VELUX dakvensters type GGL en GGU INTEGRA™ is echter geen bedieningssysteem vereist.