Lichtstraat Lessenaar

Lichtstraat Zadel

Daglichtbox

Lichtkoepel

Ook voor het vlakke dak heeft VELUX de beste oplossingen. De mogelijkheden variëren van lichtkoepel tot daglichtbox alsmede tot complete lichtstraten.

Bij de lichtkoepel blinkt VELUX uit in kwaliteit in vergelijking met andere merken lichtkoepels. Zo voldoen alle lichtkoepels aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Indien gewenst kunnen de koepels ook elektrisch worden geopend en worden voorzien van een decoratief gordijn. Tevens hebben de VELUX lichtkoepels een zeer hoge isolatiewaarde.

De VELUX lichtstraat is een uniek product waarin wij ons verder hebben gespecialiseerd. Door de toepassing van dakvensters in een lichtstraat heeft u ook alle voordelen van VELUX dakvensters met betrekking tot toepassing van raamdecoratie en zonwering. Ook kunnen alle vensters geopend worden naar uw wens, van handbediend tot desgewenst elektrischbediend. Hierdoor kunnen wij meer dan goed concurreren met reeds bestaande lichtstraatproducenten.

De Daglichtbox is eigenlijk de voorloper van de lichtstraat. Hierbij wordt een enkel dakvenster op het vlakke dak geplaatst.