VELUX

Bij de Dakraamexpert vindt u alle VELUX producten tegen scherpe prijzen, zodat uw droomloft eindelijk werkelijkheid kan worden! Met de VELUX producten van de Dakraamexpert haalt u topkwaliteit dakvensters, daglichtsystemen en accessoires in huis die meer licht geven in een ruimte. Bovendien zijn het zeer onderhoudsvriendelijke producten met een stijlvol uiterlijk.

TOP garantie!

VELUX staat voor 100% topkwaliteit dakramen, daglichtsystemen, plat dak producten, raamdecoratie, zonweringen en home automation producten die de Dakraamexpert allemaal voor u in huis heeft. Zowel voor het schuine als platte dak bieden wij vele mogelijkheden die een ruimte voorzien van meer licht en een prachtige uitstraling. Wij werken met zelf opgeleide en deskundige medewerkers. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld uw zolder omtoveren tot de ideale speel-, slaap- of woonruimte met behulp van de VELUX producten. Wij bieden u professioneel advies, snelle afhandeling van offertes, scherpe prijzen, vakkundige monteurs, schone oplevering, 5 jaar garantie op montage en 10 jaar op de VELUX dakvensters. Indien u interesse heeft, kunt u een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Contact

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar via 03 42 40 80 81 en via e-mail op info@dakraamexpert.nl. Daarnaast zijn wij wekelijks minimaal 2 dagen bereikbaar in het Daglicht Advies Centrum waar we u kunnen ontvangen in De Meern. Wij zijn ook gespecialiseerd in onderhoud en het verbouwen van zolders.

 

Klik hier voor uw offerte aanvraag!