Dakkapel

Groter wonen is een eenvoudige klus dankzij de Dakraamexpert. Bij ons kiest u uit tal van dakkapellen die wij geheel op maat kunnen vervaardigen en plaatsen.

Geheel naar uw wensen

Wij kunnen geheel naar uw wensen de dakkapel voor u vervaardigen en plaatsen, bestaande uit hout of kunststof. De Dakraamexpert is op dit gebied de ideale partner want bij ons is er voor iedere woning volop keus op het gebied van materialen en soorten dakkapellen tegen de scherpste prijzen. Wij bieden u altijd een snelle afhandeling van offertes, snelle levering, klantvriendelijke en VCA gediplomeerde monteurs, schone oplevering, 5 jaar garantie op montage en 10 jaar op de VELUX dakvensters. Wilt u graag gebruik maken van onze service? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contact

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 03 42 40 80 81, via e-mail op info@dakraamexpert.nl of u kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen.De Dakraamexpert levert ook prachtige VELUX tuimelvensters en VELUX uitzettuimelvensters.

Klik hier voor uw offerte aanvraag!