Dakraam Velux

Bij de Dakraamexpert vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van dakramen. Of u nu meer ruimte wilt creëren, meer licht wilt aanbrengen of op zoek bent naar VELUX tuimelvensters, wij bieden u vele mogelijkheden om onder een schuin dak aanpassingen te verrichten met de hoogwaardige VELUX producten.

De ideale zolder
Bij ons vindt u talloze mogelijkheden om uw droomzolder tot werkelijkheid te laten komen. Gebruikt u uw zolder altijd als opbergruimte, maar komt u eigenlijk ruimte tekort voor slapen en spelen? Dankzij onze service is het eenvoudig en goedkoop om meer ruimte op zolder te creëren en deze een andere invulling te geven. Dakvensters bieden veel voordelen ten opzicht van dakkapellen. Zo kunt u bij toepassing van een dakraam het onderhoud van binnenuit verrichten. Bovendien is het laten plaatsen van een dakraam stukken goedkoper dan het laten plaatsen van dakkapellen. Met een dakraam hebt u lichtinval, en kan er zonder vergunning geplaatst worden. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden voor raamdecoratie, zonweringen en insectenweringen.

Bij de Dakraamexpert heeft u de garantie van vakkundig advies, snelle afhandeling van offertes, scherpe prijzen, snelle levering en plaatsing en monteurs die VCA gediplomeerd zijn. Vraag dus nu een offerte aan voor de gewenste dakramen!

Contact
Heeft u vragen over de mogelijkheden van uw zolder en bent u benieuwd wat de plaatsing van een dakraam voor u op kan leveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 03 42 40 80 81, een e-mail sturen naar info@dakraamexpert.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier. Naast dakramen bieden wij u nog veel meer. Wat te denken van de innovatieve daglichtsystemen en dakkapellen?

Klik hier voor uw offerte aanvraag!