Dakraam plaatsen

Wilt u uw dakraam vervangen om meer lichtinval te creëren en uw zolder ruimtelijker te maken? Wij kunnen niet alleen het juiste dakraam plaatsen, wij ontwerpen ook een fraaie ruimte en zijn ervaren in het verbouwen van zolders. Wij zijn als geen ander op de hoogte van het complete assortiment van VELUX en werken dan ook nauw samen met VELUX-NL. Bij De Dakvensterspecialist maken wij uitsluitend gebruik van VELUX dakvensters, dit biedt u vele voordelen t.o.v. dakkapellen. Zo is een dakvenster onderhoudsvriendelijker, heeft u er geen vergunning voor nodig, levert meer lichtinval op en is bovendien vele malen goedkoper dan een dakkapel.


Veel voordelen

Wij bieden u naast vakkundige medewerkers en een zeer breed assortiment ook een snelle afhandeling van offertes, snelle levering, scherpe prijzen, VCA-gediplomeerde monteurs, schone oplevering, 5 jaar garantie op montage en maar liefst 10 jaar op de VELUX dakvensters. Daarom laat u uw dakraam plaatsen door de Dakraamexpert! Wilt u een dakraam op maat bij ons bestellen en bent u benieuwd wat een dakraam plaatsen voor u gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het aanvraagformulier of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contact
Door onze nauwe samenwerking met VELUX-NL kunnen wij u 2 keer per week ontvangen in het Daglicht Advies Centrum in De Meern. Verder zijn wij telefonisch bereikbaar op 03 42 40 80 81, via e-mail op info@dakraamexpert.nl of u kunt gebruik maken van ons contactformulier. Naast dakramen vindt u bij ons ook topkwaliteit lichtstraten en diverse accessoires.

Klik hier voor uw offerte aanvraag!