Dakramen

De VELUX dakramen van de Dakraamexpert zijn producten van absolute topkwaliteit die zorgen voor een prachtige uitstraling en veel lichtinval. Voor elke ruimte, voor elke woning, vindt u de juiste VELUX dakramen. Dankzij onze vakkundige medewerkers, die we zelf hebben opgeleid, kunnen we niet alleen VELUX ramen of VELUX dakvensters installeren maar zelfs uw hele zolder verbouwen tot de ruimte die u voor ogen heeft.

Eindelijk die droomzolder
Wij zijn in staat om die droomruimte die u al jaren in gedachte heeft eindelijk te realiseren. de Dakraamexpert is sinds 2002 actief in de markt van dakramen en is in staat uw droomruimte te ontwerpen, maar ook alle toepassingen vakkundig te plaatsen. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van VELUX dakramen. Dit bekende merk staat garant voor zeer hoogwaardige kwaliteit en innovatie. Heeft u interesse? Maak dan gebruik van ons aanvraagformulier, waarna wij een offerte op maat voor u kunnen samenstellen.

Contact

Wij zijn wekelijks minimaal 2 keer voor u aanwezig in het Daglicht Advies Centrum in De Meern. Wanneer u in Barneveld een bezoek wilt brengen aan ons, maak dan vooraf een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 03 42 40 80 81 en via e-mail op info@dakraamexpert.nl. Naast VELUX dakramen leveren wij ook topkwaliteit VELUX daglichtsystemen en maatwerk dakkapellen.

Klik hier voor uw offerte aanvraag!