dakvensters

VELUX dakvensters van zeer hoogwaardige kwaliteit vindt u bij de Dakraamexpert. Wij leveren maatwerk en hanteren zeer scherpe prijzen! De Dakraamexpert mag zich dan ook een echte specialist noemen op het gebied van dakvensters, dakkapellen, daglichtsystemen en accessoires.

De beste kwaliteit
Bij ons vindt u alleen dakvensters van topkwaliteit. Wat te denken van de VELUX tuimelvensters of uitzettuimelvensters. De tuimelvensters zorgen voor een enorme hoeveelheid lichtinval en bieden een continue ventilatie. De uitzettuimelvensters openen naar buiten toe zonder de ruimte in de kamer te beïnvloeden. Wij kunnen elk gewenst dakvenster geheel zelf plaatsen, maar wij doen nog veel meer. Zo ontwerpen wij voor u ook een compleet nieuwe zolder die we vervolgens een prachtige invulling geven. Zo wordt een saaie opbergruimte opeens een ruimte waar u kunt ontspannen of werken. Heeftu interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Contact

We hopen dat alle informatie op onze website duidelijk voor u is. Mocht u bijvoorbeeld vragen hebben over onze VELUX dakvensters, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 03 42 40 80 81 en via e-mail op info@dakraamexpert.nl. Daarnaast zijn wij wekelijks 2 dagen voor u beschikbaar in het Daglicht Advies Centrum in De Meern. Naast dakvensters zijn wij ook dé specialist op het gebied van daglichtsystemen. Op de website vindt u alle prijzen.

Klik hier voor uw offerte aanvraag!